Identify yourself!

В последните години стана особено популярна предметната реклама. Наистина, тя не е така лесно разпознаваема като телевизионната, но всъщност е навсякъде около нас и ежедневно е пред очите ни. Става дума за всички онези малки или големи предмети, които могат да бъдат брандирани – да носят лога, символи или послания. Този тип реклама има изключително голямо въздействие върху нас, често – подсъзнателно, след като многократно през деня виждаме надписите върху брандираните предмети в ежедневието си.

В Рекламиста могат да бъдат намерени повече от 80 000 артикула, разделени в категории: пишещи средства, офис и бизнес материали, чанти, чадъри, чаши, технологични материали, различни видове текстил и много други. Сред останалите предимства са изключително конкурентните цени, бързият срок за доставка и възможностите за брандиране на материалите в собствената ни печатна база. Срок, цена, качество – в полза на клиента, е водещият ни принцип. 

reklamista.bg

Някои от категориите

Текстил: Отлична възможност да осигурите видимост на своя бранд. Всеки материал, изработен от текстил, може да носи вашето лого и послание. Предлагаме качествени тениски, суитшърти, блузи, шапки и друг рекламен текстил на брандовете Sol’s, Gildan, Roly, FRUIT of the LOOM, Stedman, B&C Collection и др. Търсите органичен памук – можем да го предложим на атрактивна цена. Ще напечатаме желаната визуализация качествено и в срок.

Химикалки: Това е един от най-практичните рекламни материали. Дори в нашата дигитална епоха, химикалката остава за момента незаменим помощник в ежедневието ни и посланик на вашия бранд. Предлагаме директен внос на химикалки от ЕС. Пластмасови, метални, екологични, изработени от бамбук, луксозни комплекти за писане това е част от богатата ни колекция. Можем да брандираме избраната от вас химикалка с директен или тампонен печат.

Технологии: Дигиталните предмети са навсякъде около нас – в офиса, вкъщи, в автомобила… Рекламиста предлага богат избор на подобни технологични рекламни артикули – смарт часовници, настолни часовници, компютърни аксесоари, преносими батерии и др. Те могат да бъдат бъдат брандирани с директен печат, тампонен печат или лазерно гравирани, и да носят посланието на бранда или организацията ви.

Аксесоари за спорт и почивка: Независимо дали говорим за спортни бутилки и фитнес аксесоари, за принадлежности за пътуване, за одеала и аксесоари за пикник – всички те са изключително подходящи рекламни носители, брандирани с логото на организацията ви.

Чанти: За момента не е измислен артикул, който да замести чантата – ежедневна, конферентна, за пътуване, бизнес чанта или такава за спорт и плаж, термо чанта или изработена от памук. Предлагаме брандиране с директен текстилен печат, ситопечат или друг подходящ начин, съобразен с материята на чантата.