DMI Events - Вашият ивент провайдър!

Каква е за вас дефиницията на думата „събитие“? Какво асоциирате с нея?

Може би представата за събитието като нещо, което се случва, е различна за всеки.

Със сигурност – въпреки индивидуалното разбиране, има нещо, което обединява събитията. Това е комуникацията. Още повече – удоволствието от общуването.

Събитието, независимо от своя тип, за нас е начин да опознаем по-добре клиентите си, техните нужди, светоглед, характери. Това е също така възможност да общуваме свободно. Да срещаме различни хора, да решаваме заедно казуси, да се обединяваме около идеи. За да се получи онова събитие, от което всеки да си тръгне удовлетворен, зареден с положителна енергия и осъществил приятни и полезни контакти. Тръгнахме от комуникацията, нали?

Ако сумираме опита на всеки член на екипа, който се занимава с организиране на събития, ще се получи цифра – надминаваща един век. Може би няма формат на събитие, което да не сме правили – конгреси, кръгли маси, конференции, пресконференции, семинари, бизнес закуски, церемонии за първа копка и откриване на обекти и др . Нека поговорим в цифри – реализирали сме събития в 179 локации в България и Европа. Над 12 000 души са ползвали услугите ни в сферата на конгресен туризъм и логистика. Изминали сме повече от 1 000 000 км. по пътищата на България и Европа, организирайки различни събития.

Притежаваме лиценз за туроператор и туристически агент. Всички наши основни дейности се извършват по Стандарт за качество ISO 9001:2015 (БДС EN ISO 9001:2015). Материалите за събитията изработваме в собствена печатна база. 2 000 000 метра е приблизителната дължина на отпечатаните информационни и рекламни материали за организирани от нас събития като цифрата постоянно нараства.

Успяхме да пренесем събитията и извън пределите на България. От няколко години организираме конгресни и семинарни прояви в различни места в Европейския съюз. Екипът ни осигурява цялата логистична обезпеченост – самолетни, автобусни и влакови билети; хотелско настаняване и изхранване; осигуряване на конферентни зали и техника.

Сред по-малките събития с туристически акцент, е организирането на различни екскурзии в страната и чужбина за ученици и деца. Акцент в тях е познавателния туризъм и съпътстващите програми.

Бизнес пътуване – организиране на необходимия транспорт, настаняване

Конференция – пълно логистично съдействие и техническо обезпечаване за провеждане на конферентни събития у нас и в чужбина

Тим билдинг – избор на най-подходящото място, програма, лектори, аниматори, логистично съдействие

Пътуване за изложения – можем да предложим участие в изложения, според профила на всяка организация. Осигуряваме логистиката, транспорта, настаняването, като можем да съдействаме и за провеждане на срещи на място

Конферентен туризъм – организираме различни конферентни събития в страната и чужбина. Можем да предложим пълен конферентен пакет, включващ транспорт, настаняване, ползване на зали с осигурена техника, преводачески и кетъринг услуги, както и изхранване

Ученически лагери и екскурзии – осигуряваме транспорт, настаняване и изхранване, анимационна програма и посещение на различни забележителности