MePrint

ПРИНТОВЕ С ЦВЕТА НА ЖИВОТА

Екипът на ME PRINT може да предложи пълния набор от печатни услуги, свързани с листов или широкоформатен печат, както и брандиране на рекламни материали. Машинният ни парк включва офсетов и дигитален листов печат, машини за широкоформатен печат, директен печат върху текстил, пластмаса, дърво, метал, рекламни материали, ситопечат и лазерно гравиране.

Много и различни са поводите, за които можем да използваме печатните и рекламни материали – независимо дали са изработени от хартия, винил, пластмаса или друго. Например, листовките и брошурите са най-често използваното изделие при провеждане на промоционални кампании. Ето още няколко примера:

  • За бизнес срещи и презентации: Освен задължителните визитни картички, най-често се използват каталози, папки, бланки, различни разпечатки, банери и винили, напечатани CD-та и обложки за дискове: Всички тях можем да подготвим в ME PRINT
  • За насърчаване на търсенето и потенциалната покупка на стока или услуга: Много подходящи са флаерите, брошурите, дипляните, плакатите – стандартни или широкоформатни и др.
  • За делови подаръци: Различни брандирани рекламни материали, според типа на клиента
  • За информационни събития: Всички формати на печат върху винил, банери, постери, различни фолиа, стикери, плакати, брошури и дипляни, папки и брандирани падове за писане, брандирани химикалки
  • Печат върху рециклирана хартия: Употребата на материали, които могат да бъдат рециклирани, или печатът върху рециклирана хартия, е не просто модерно. За нас това е и отговорността към природата и нейното съхранение
  • Директен текстилен печат: Можем да брандираме всеки текстил – естествен или изкуствен, като използваме био сертифицирани мастила на естествена основа. Цветовете и качеството са като при синтетичните, но вредното въздействие върху околната среда е минимално и не дразнят кожата при носене
  • Ситопечат: стандартна технология, превърнала се в класика, заради качеството и трайността на печата
  • Офис материали: печат на бланки, визитки, фирмени презентации и каталози, на календари – настолни или стенни, папки, кубчета и др.

Печатната база на ME PRINT е предпочитана от клиентите ни и заради възможността за отпечатване на миниатюрни детайли с отлично качество. Тази услуга е особено популярна при брандиране на различни рекламни и промоционални материали.

Рекламните материали отдавна са неделима част от ежедневието на всеки. Огледайте се около себе си и веднага ще различите надписите или логата на различни брандове – това е само малък пример за навлизането на промоционалните артикули в живота ни. Ненатрапчиво, но трайно и осезаемо.

Принтираме всичко

Перфекционисти

Поглед в детайла

Новатори

Устремени

Фокусирани